Doutníky


English Čeština Français Deutsch Polski Português Slovenčina Español

La Casa del Habano Praha

La Casa del Habano Praha

Nedaleko Staroměstského náměstí, v Dlouhé ul. č. 35   snadno naleznete českou  pobočku La Casa del Habano.

Podobně jako v holešovickém de Lamottu  je i tato prodejna stylově zařízená prodejna opticky rozdělena na dvě části. Část prodejny a část salónku opět rozděluje, ale o poznání větší, walk-in humidor. Pravděpodobně jeden z největších, který můžete v ČR vidět. K jeho obsahu se ještě vrátím v následujících řádcích. Vzhled interiéru dekorován motivy slavných kubánských značek a vybavením z tmavého dřeva.

V sortimentu prodejny naleznete solidně vyhlížející humidory s logy zvučných kubánských značek Cohiba, Montecristo, Hoyo De Monterey atp., ale také např. špičkové zapalovače S. T. Dupot, Colibri, ořezávače Xikar, různá kožená pouzdra na doutníky a další příslušenství.

U doutníků (jak už napovídá název prodejny) jde čistě o orientaci na kubánskou produkci (Habanos s.a.) u nás již dobře zavedených a známých značek jako jsou: Bolivar, Cohiba, Cuaba, H. Upmann, Hoyo De Monterrey, Montecristo, Partagas, Por Larranaga a další.

Samostatnou kapitolou je nabídka limitovaných edic jako jsou např. Partagas No.3 D LE 2006, Cohiba 1966 LE2011, Hoyo de Monterrey Short Hoyo Pirámides LE 2011, H. Upmann – Magnum 48 LE 2009  anebo produktů méně dostupných jako je třeba Cohiba Behike, Ramon Allones The Allones Superiores anebo Montecristo Gran Reserva.

Skvělé je, že si v pestré nabídce můžete vybrat i pomocí seznamu/ceníku, který vám prodejce ochotně nabídne. Námi vybrané a zakoupené doutníky byly ve skvělé kondici. Jistě oceníte i to, že prodejce vámi vybrané doutníky před prodejem zkontroluje. Ceny zde prodávaných doutníků jsou ve srovnání s cenami u internetových on-line prodejců velmi příznivé.

Stejně jako walk-in humidor i salónek je prostorově velkorysý a vkusně zařízený několika stolky a pohodlnými křesly. Každý ze stolů je vybaven popelníkem na doutníky a stolním zapalovačem. Na vaše přání vám prodejce zapůjčí i ořezávač, takže už k strávení příjemné a klidné chvíle se zapáleným doutníkem opravdu nic nechybí. K doutníku si můžete rovněž vychutnat kávu nebo váš oblíbený nealkoholický či  alkoholický nápoj. S ohledem na provozní dobu prodejny (každý den od 11 do 22hod) si zde poslední doutník můžete zapálit nejpozději v 21hod.

Dostupnost prodejny je bezproblémová. Pokud jedete autem, máte možnost zaparkovat v nedalekém OC Palladium a nebo OC Kotva. Chcete-li využít MHD nejsnáze se k místu prodejny „přiblížíte“ metrem (zastávka Náměstí republiky). V případě rezervace můžete kontaktovat prodejce telefonicky na tel: +420 222 312 305.

 

Napsat komentář