Doutníky


English Čeština Français Deutsch Polski Português Slovenčina Español

Doutníkový večer v salonku Paukert

Doutníkový večer

Před dvěma týdny, dne 23.2.2012 proběhl doutníkový večer společnosti Cigar Point. Protože podobných akcí v ČR mnoho není a navíc cena za tuto zajímavou společenskou kratochvíli byla více než rozumná, rozhodli jsme se ji navštívit a ve zkratce vám zprostředkovat tento večer.
Pro úplnost musím zmínit cenu – 700kč a také to co v této ceně bylo obsaženo. Hned po příchodu, každý účastník obdržel dva doutníky (Reyes Family Robusto a Nat Sherman Clinton). Dále v ceně byla příjemná ochutnávka dvou koňaků, nealkoholické nápoje, občerstvení formou švédského stolu a  doprovodný program vč. tomboly.

Součástí doprovodného programu byla projekce fotek doutníků a dalších tématicky souvisejících snímků podbarvených latinsko-americkou hudbou, taneční vystoupení kubánského páru a tombola, kde jsme těsně, ale nic nevyhráli. Nicméně ti co měli větší štěstí, vyhráli doutníky, pouzdra na doutníky, ořezávače atp.

Zároveň bylo možné si v průběhu večera využít nabídky pořádající společnosti a zakoupit doutníky, příslušenství či koňaky za zvýhodněné ceny. Tuto možnost jsem osobně využil a po prvním vykouřeném doutníku (Nat Sherman) jsem si ještě dopřál  Montecristo No. 4.

Na závěr je nutné pochválit i výběr prostředí, tj. salónek Paukert a bezchybnou organizaci akce.

Napsat komentář