Doutníky


English Čeština Français Deutsch Polski Português Slovenčina Español

Red Smoker Cigar Store

Red Smoker Cigar Shop

Pokud budete mít cestu po lince metra B nebo jen budete projíždět Karlínem, zcela jistě stojí za pozornost i obchod s doutníky a příslušenstvím Red Smoker Cigar Store. Obchod najdete na adrese Thámova 28, tedy opravdu v těsné blízkosti stanice metra Křižíkova.

Z venku obchod vypadá poměrně nenápadně, decentní cedule a nenápadná výloha. Po vstupu do obchodu vás čeká nabídka klasických kuřáckých potřeb a první humidor s nabídkou doutníků značek např. Don Diego nebo Quorum. Nic co by dostupností oproti ostatním vyčnívalo, ale následně jsem mile překvapen. Další humidor je menší a je specializovaný na doutníky brandu Davidoff včetně platinových edicí Zino.  V dalších humidorech pak najdete zejména výběr kubánské klasiky, ale i doutníky značek CAO,  Cuesta-Rey, La Aurora nebo Macunado.

Poslední, pro kuřáky doutníků, zajímavá výloha je věnovaná humidorům a příslušenství, najdete zde i pouzdra na doutníky, popelníky nebo i tuby. Ceny doutníků mi v porovnání s ostatními prodejci připadají přiměřené, respektive nevyčnívají příliš vysoko ani nízko nad nasazenou cenou, zkrátka musíte porovnávat vše individuálně. Pro mne osobně byly příjemným překvapením doutníky CAO – edice Brasil.

2 komentářů k Red Smoker Cigar Store

Napsat komentář