Cigars


English Čeština Français Deutsch Polski Português Slovenčina Español

Gurkha Signature 1887 Red Rothchild

Dinner: 6 $ – kupoval jsem jen jeden doutník, protože prostě chci od téhle značky ochutnat co se dá
Availability in the Czech Republic: Přímo tenhle ne, ale v maduro verzi je – ovšem cena je kapku vyšší. Záleží jak pro koho.
Doba strávená v humidoru: 72 days
The Size Of The: 6×56 (152x22mm)
The cover sheet: Habano – Nicaragua
The binding list: Dominican Republic
The Content Of The: Peru, Indie

The Smell Of
Pata: Velmi aromatická a exotická sladší vůně – nedokážu přesně popsat
The Body Of The: Ta samá, ale o trochu méně intenzivní snad trochu ovocná?

The Design Of The
Vcelku pevná, no soft points. Švy těsné a dobře viditelné. Double Cap

The Appearance Of The
Sametově hladký světlý krycí list s jednou větší žilkou

A stroke in front of lighting
Free – only minimum resistance

Taste immediately after ignition
Very fine, vyzrálá tabáková, very mellow, ořechová chuť s kořením v dozvuku. Kouře je spousta. The tastes of a medium-full.

1/3 cigar
Sladkost je spíše ovocného charakteru a koření v dozvuku je sice hodně, ale bez jakékoli štiplavosti nebo něčeho podobného.
15 my – koření je znatelně méně jinak beze změny. Very good. Chutě slušně vyvážené a užívám si jich.
30 my – chuť vyzrálého tabáku je výraznější. Tohle je doutník k dopolední kávě. Hodně dlouhé dopolední kávě.

2/3 cigar
40 my – na začátku druhé třetiny jde oříškovost výrazněji nahoru a v dozvuku se přidává dřevo
60 my – Burning slightly uneven, but it starts with correct itself, v což jsem ani nedoufal. From the latter without changing the

3/3 cigar
80 my – na počátku poslední třetiny a pokračuji ve stejných kolejích. Chutě ovšem nenudí a nevadí mi, že se neodehrává více změn.
95 my – přidává se káva
110 my – I'm done

Conclusion and evaluation
Chuťový profil velmi konzistentní po celou dobu kouření. Ostatně dle očekávání. Chutě jemné, dobře vyzrálé,vyvážené a bez síly. Co ovšem potěšilo asi nejvíc byla konstrukce – hoření, kdy nebylo třeba korigovat.

Leave a Reply