Cigars


English Čeština Français Deutsch Polski Português Slovenčina Español

Pinolero maduro torpedo by AJ Fernandez

Pinolero maduro torpedo by AJ Fernandez

Po uvedení Pinolera na trh(recenze zde) a jeho úspěchu je maduro verze logickým krokem.  O vázacím listu a náplni se ví jen to, že pochází z Nikaragui. Přesné složení zná jen hrstka lidí. Krycí list je maduro rovněž z Nikaragui, které je téměř černé, barevně konzistentní s olejovými dolesky. Po konstrukční stránce je opět odvedena perfektní práce, která se stala standardem této značky. Zatraceně chutně  vypadající maduro.

Time in humidoru: 2 years, 5 months

The Size Of The: 6,5×52(165,1×20,6mm)

The cover sheet: Maduro – Nikargaua

The binding list: Nikargaua

The Content Of The: Nikargaua

The Smell Of

Pata: Aromatický tabák a koření

The Body Of The: Slabě stáj

The Design Of The
Celkem pevná bez vad a měkkých bodů. The seams are tight and visible. Torpedo je velmi precizně ubaleno

The Appearance Of The
Téměř černý,barevně jednotný a oleji nabitý krycá list s jednou větší žilkou a spoustou textury na povrchu.

A stroke in front of lighting

perfect

Taste immediately after ignition

Sweet, hutná, olejová a hluboká tabáková chuť, ke které se v dlouhém dozvuku přidává pepř, dřevitost a trocha zemitosti. Při výfouknutí kouře nosem udeří pepř, koření a přidává se hořká čokoláda. Chutě jsou středně plné až plné s parádní produkcí hustějšího dýmu.

1/3 cigar
5 my – zatím kořeněná bomba. k čokoládě se přidává čili a dozvuk je ještě delší. Zároveň je cítit trocha síly a doutník začíná ve velkém stylu
15 my – doutník nabírá na komplexitě a chutě jsou olejovější a působí výrazněji. The Design Of The, hoření i tah jsou prozatím perfektní
25 my – tastes are unchanged, ale jsou hutnější a v dozvuku je více dřevitosti. Čili a koření se pěkně drží a síla opět trochu povyskočila

2/3 cigar
35 my – na počátku druhé části se vyzrálost tabáku prohlubuje, koření a čili je méně a hořká čokoláda vyniká. Zároveň se k ní přidává kakao
50 my – cca v polovině a k chutím se přidává krémová káva
60 my – káva přechází do pražených zrn bez hořkosti a dřevitosti je opět více

3/3 cigar
70 my – sladkost mizí a tabák se zemitostí jsou výraznější
75 my – hot smoke and quitting

Conclusion and evaluation
Parádní rozšíření stávající řady Pinolero od AJ Fernandeze. Pekně vyzrálé olejové a hutné chutě plné koření čili, čokolády, coffee, dřevitosti a tabáku. Tento středně silný a téměř plný v chutích doutník rozhodně není pro začínající kuřáky. tomhle případě jsem byl velice spokojen. Tohle Bylo Pinolero maduro v torpedu.

Leave a Reply