Gurkha Empire Series IV
Precio: 3 dólares
Disponibilidad en la República Checa: No
Tiempo en humidoru:100
El tamaño de la: 5,5×52 (139.7×20.6mm)
La portada: Arapicara – Brasil
La lista de enlace: República Dominicana
El contenido de la: Nicaragua, Dominikánská Rerpublika
El olor de
Pata: Výrazné stájové aroma
El cuerpo de la: Opět stájové aroma
El diseño de la
Skálopevná no suave puntos. Tapa doble. Las costuras apretadas y casi invisibles.
La aparición de la
Velmi tmavý krycí list s olejovými odlesky a spoustou středních žilek
Un golpe delante de iluminación
Un poco más cerca
Encendido inmediatamente después de gusto
Parádně jemná, čokoládovo olejová chuť se dřevem, torochou tabáku a špetkou koření v dozvuku. Chutě jsou jemné až středně silné. Una reverberación más
1/3 Cigar
10 min – přidává se sladkost a čokoláda se míchá s kávou a v dozvuku se objevuje trocha zemitosti na úkor dřeva a dozvuk se nepatrně prodloužil
20 min – sladksot se zvýrazňuje a objevuje se i v dozvuku, olejovitosti je méně, ale je hutnější. Zemitost se pomalu vytrácí a nahrazuje ji opět dřevo. Chutě e přiblížily více ke středu. Quema un poco desigual, Pero empieza con correcta sí mismo. Počáteční chutě bych uvítal více výraznější, ale jinak zatím spokojenost
2/3 Cigar
30 min – čokoláda je téměř nahrazena kávou a jinak beze změny
45 min – zhruba v polovině čokoláda zcela zmizela stejně jako dřevitost, která byla opět nahrazena zemitostí. Tabák a koření jsou výraznější. Po pár minutách opět dřevo nahrazuje zemitost
60 min – Tah se uvolnil a produkce kouře se zvětšila. Káva je výraznější a olejovitost ustupuje
3/3 Cigar
75 min – v dozvuku se objevuje chuť pečených brambor v ohni. Muy mal, že až v samém závěru.
O pět minut později kouř teplá a doutník odkládám
Conclusión y evaluación
Opět slušně odvedená práce a i čtvrtý doutník v serii Empire drží nastavenou laťku kvality svých předchůdců. V první polovině bych si přál trochu výraznější chutě, ale jinak jsem byl spokojen. Tohle byla Gurkha Empire Series IV.
Contesta
Debe ser iniciar sesión para publicar un comentario.