Genesys The Project by Ramon Bueso
Tento doutník pochází od muže jenž se v doutníkovém průmyslu pohybuje již vice než 40 anos. The Project je už na pohled mistrovským dílem. Třikrát fermentovaný Connecticut Broadleaf maduro krycí list je doslova uhlově černý, hrbolatý s výraynými olejovým i odlesky. Náplň pak tvoří Viso listy ze tří oblastí Nikaragui a ligero z Hondurasu. Po konstrukční stránce se take jedná o prvotřídní kvalitu a tento doutník vypadá velmi chutně.
Tempo em humidoru: 11 meses
Dimensão: 6×52(155×20,6mm)
Folha de rosto: 3x fermentovaný-Connecticut Broadleaf maduro
A lista de ligação: Jamastran – Honduras
Refil: Nicarágua, Honduras – viso i ligero listy
O perfume de
Pata: Tabák a výrazná hořká čokoloáda s pěknou dávkou koření
Corpo: Trochu nakyslé aroma
Construção
Perfeito , pevná bez jakýchkoli vad. Torpedo je provedeno velmi precizně
O aparecimento do
Uhlově černý, hrbolatý a oleji nabitý krycí list. Pod prstýnkem chybí malý kousek krycího listu, ale to kazí jen estetický dojem.
Um traço na frente de iluminação
Perfeito
Imediatamente após ignição de gosto
Hlubší a nasládlá tabáková chuť s pepřovým a dřevitým kratším dozvukem. Gostos são óleo, krémové v textuře a středně plné s obrovskou produkcí hustějšího dýmu.
1/3 charuto
Zanedlouho se přidává čokoláda, koření a dřevitost se mění na cedr.
5 min – při výfuku kouře nosem dostávm hořkou čokoládu, výrazné kakao a více olejovitosti
10 min – sladkost je o poznání výraznější a k ostaním chutím se přidává laté
20 min – sladkost nepatrně ustoupila. Chutěš jsou hutnější a dozvuk se výrazně prodloužil. Po konstruční stránce je vše v naprostém pořádku
25 min – cedr se mění na dubové dřevo, koření je pryč, laté se mění na krémovou kávu a kakaa je více, což způsobuje ztrátu olejovitosti v dozvuku. Prozatím parádní maduro doutník
2/3 charuto
30 min – na počátku druhé části se objevuje velmi pěkná tabáková chuť a tenhle douník ukazuje širokou paletu chutí. Sice nejsou nijak zvlášť komplexní, ale počet změn to bohatě vynahrazuje
35 min – v samén závěru dozvuku se objevuje zemitost
45 min – dřevitost ustupuje a dává vyniknout, krémové kávě, čokoládě a kakau – prostě paráda
3/3 charuto
55 min – káva nabírá na intšezitě a čokolády je o něco méně. Zatím se neobjevila ani síla a tak zůstávají jen středně plné a krásné chutě
70 min – koření se opět vrací a chutím dominuje krémová káva se špetkou hořkosti. Fumo quente e desistir
Conclusão e avaliação
Vskutku skvělý doutník a pro milovníky maduro krycích listů je tohle diamant v písku. Skvělé a vyzrálé chutě bez síly, konstrukčně perfektní se spoustou změn. Tohle byl Ramon Bueso Genesis The Project v torpedu.
Deixar uma resposta
Você deve ser logado Este post e comentário.