San Miguel Toro Box pressed
Dimensão: 6×50
Folha de rosto: Sun grown Sumatra – Equador
A lista de ligação: Nicarágua
Refil: Nicarágua, Honduras
O perfume de
Pata: Seno, koření a rocha sladkosti
Corpo: Jemné stájové aroma a sladkost
Construção
Mais suave ao toque, ale bez chyb. Tampa dupla. Costuras apertadas e visível
O aparecimento do
Oříškově hnědý krycí list s mnoha malými žilkami
Um traço na frente de iluminação
Tah velmi volný – quase nenhuma resistência.
Algumas pinceladas depois da ignição
Jemná zatuchlá chuť vyzrálého tabáku, sladkost a pepřový příděl v dozvuku. Je ho opravdu hodně a přetrvává. Počítám, že se to za chvili o dost umírní. Objem kouře obrovský.
1/3 charuto
Při dalším tahu pepře výrazně ubylo
10 min – Prvotní nasládlá, olejová a trochu ořechová chuť přechází do lehce dřevitého, kořenitého a tabákového dozvuku
15 min – olejovitost opravdu veliká a to mi chutná takže velká spokojenost a na konci dozvuku se objevuje krapet karamelu
22 min – téměř na konci první třetiny je dřevo nahrazeno cedrem
2/3 charuto
40 min – základní chutě beze změn. Jen v dozvuku vystupuje více cedr a koření. žádná drsnost ani síla.
60 min – na konci druhé třetiny kakao nahrazuje ořechy. Construção, tah i hoření bez problémů a zatím velmi příjemné a chutné překvapení
3/3 charuto
65 min – kakao pozvolna přechází do jemné sladké kávy. Kombinace všech chutí jecelkem unikátní a hodně příjemná.
75 min – olejovost mizí a zase nastupují ořechy
80 min – konec a jako večerní chuťovka se ukazuje tenhle doutník jako parádní volba
Nedá mi a musím taky ukázat prstýnek v detailu, protože je vskutku moc pěkný
Conclusão e avaliação
V podstatě není nic moc co vytknout. Chuťově výborný doutník od začátku do konce.Můžete ho nechat i 2 minuty bez povšimnutí a nic se nestane. Obrovský kouřový výstup s velmi zajímavými chutěmi. Bez drsnosti, síly i hořkosti. Kvůli volnému tahu je třeba si dát pozor na přehrátí, ale člověk si rychle zvykne a vše je bez problémů. Kouř je navíc hezky aromatický, což jen dokresluje výborný zážitek.
Deixar uma resposta
Você deve ser logado Este post e comentário.